De tre trenderna inom köksapparater

Naturligtvis kan köksapparater inte saknas i ett kök! Och med dagens nya teknik har möjligheterna inom köksapparater ökat avsevärt. Detta gör valet brett, men vilken utrustning är den bästa att välja? Vi hjälper dig med detta val genom att lista de tre trenderna i köksapparater åt dig.

Diskmaskin med wifi

För många år sedan skulle alla ha skrattat åt dig om du köpte en diskmaskin med WiFi. Idag tycker vi att det är idealiskt. Har du glömt att sätta på diskmaskinen när du åkte till jobbet? Ordna det enkelt med en app på din telefon. Sedan är disken ren när du kommer hem. Appen visar också vilka program du kan ställa in. Vatten- och energiförbrukning visas för varje program. Detta gör att du själv kan bestämma hur hållbart du använder din diskmaskin. Slutligen är de flesta diskmaskiner med WiFi också utrustade med en pekskärm och en hiss. Detta gör diskmaskinen enkel att använda och du behöver inte böja dig för att ställa i och ur saker.

Hållbar kylning

Precis som ny teknik bearbetas i en diskmaskin, gäller detta också kylskåpet. Hur pekskärmskylskåp har varit på marknaden ett tag, det finns en ny trend inom kyltekniken just nu. En vakuumlåda i kylen gör det möjligt att hålla färska grönsaker färska längre än i ett vanligt kylskåp. Detta håller det bra längre och du behöver inte kasta mat så snabbt.

Extraktion i hällen

Extraktion är viktigt under tillagningen. Därför är alla kök utrustade med en fläktkåpa. Nackdelen med detta är att du aldrig kan placera ett köksskåp ovanför din spis, där du kan lagra saker och utrymmet därför går förlorat. Det är därför det för närvarande är en trend att använda din extraktor i spisen. Detta gör att du helt enkelt kan hänga ett köksskåp ovanför hällen för att förvara saker och så att inget utrymme slösas bort.

Kontakta oss för köksrenovering i Göteborg!